Persondatapolitik

Denne hjemmeside, adslev.dk tilhører:

Adslev Slægten
Redaktør: Hans Hedemand
Mail: hj.hedemand@gmail.com

Vi beskytter og behandler dine personoplysninger på en tryg og ansvarlig måde i overensstemmelse med den nye persondataforordning (GDPR), som trådte i kraft den 25. maj 2018.
Billeder på sitet, som er taget ved arrangementer og som ønskes fjernet sker ved kontakt til:
Mail: hj.hedemand@gmail.com

Vores persondatapolitik er ment, som en hjælp til at forstå hvilke data vi indsamler, når du bruger vores hjemmeside, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi anvender dem til.
Vi videre giver ALDRIG dine personoplysninger.

Hvilke personoplysninger indsamler vi?
FORMULARER
Hvis du benytter en af vores formularer, bliver de oplysninger, du selv har indtastet sendt til os, som en mail.

Du kan til enhver tid kontakte os på
hj.hedemand@gmail.com og få slettet de mail korrespondancer vi har haft med dig.

Oplysning, indsigelse, ændring, dataportabilitet og sletning
Du kan altid kontakte os for at få oplyst, hvilke personoplysninger vi ligger inde med om dig.

Hvis der er fejl i de oplysninger vi har om dig, kan du altid bede om at få dem rettet, ligesom du har ret til at få udleveret oplysningerne i et almindeligt format (dataportabilitet).

Hvis du ønsker at klage over vores behandling af dine personoplysninger, kan dette ske til Datatilsynet på adressen Borgergade 28,5., 1300 København, telefon 33 19 32 00 e-mail: dt@datatilsynet.dk.

Læs mere om Persondataforordningen på datatilsynets hjemmeside

Cookies

1. Ejeroplysninger
Adslev Slægten
Redaktør: Hans Hedemand
Mail: hj.hedemand@gmail.com

2. Hvad er cookies?
En cookie er en lille tekstfil, der lagres på din computer eller tilsvarende for at kunne genkende den. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies, og de kan ikke indeholde virus. De forbedre funktionaliteten på hjemmesiden, og der gemmes ingen personoplysninger.
Cookies gemmes i en uge.

3. Formål med cookies på vores website:
Teknisk funktionalitet, så vi kan huske dine indstillinger.
Trafikmåling, så vi ved hvor mange, der besøger vores site.

4. Sådan sletter eller blokerer du for cookies
Alle browsere tillader at du sletter cookies enkeltvis eller alle på en gang. Sletning af cookies er afhængig af, hvilken browser du benytter.
Husk at bruger du flere browsere, skal du slette cookies i dem alle.

Sådan sletter du cookies i
Internet Explorer

Chrome

Firefox

Safari

Opera

iPhone, iPad og andet fra Apple

Telefoner med styresystemet Android

Telefoner med Windows 7

5. Facebook
adslev.dk er forbundet til Facebook. Hvis du klikker på facebookknappen, registrerer Facebook denne handling, og vil muligvis bruge disse oplysninger.
Du kan læse om Facebooks brug af cookies ved at klikke her.